Maaltijdhulp vereenvoudigt keuze.

0 Share

Maaltijdhulp vereenvoudigt keuze.

Maaltijdhulp vereenvoudigt keuze maaltijdservice binnen Nederland Verzamelsite Maaltijdhulp draagt bij aan het vereenvoudigen van de zoektocht naar de juiste maaltijdservice. ...

Maaltijdhulp vereenvoudigt keuze maaltijdservice binnen Nederland
Verzamelsite Maaltijdhulp draagt bij aan het vereenvoudigen van de zoektocht naar de juiste maaltijdservice. Het platform is beschikbaar voor heel Nederland. Het gebruik van Maaltijdhulp biedt handvatten aan familie, kennissen, vrienden en mantelzorgers die op zoek zijn naar een maaltijdservice voor een oudere die hulp kan gebruiken bij de maaltijdvoorziening.
Maaltijdhulp heeft met 1000 verschillende maaltijdservices het grootste gedeelte van de Nederlandse markt in kaart gebracht. Door de compleetheid en hoeveelheid informatie die beschikbaar is, is het voor de bezoeker mogelijk om een goede en complete vergelijking te maken.
De bezoeker kan de maaltijdservice vergelijken op basis van een groot aantal factoren. Voorbeelden hiervan zijn: de gemeente, de prijs, de soort maaltijd, de soort bezorging, zijn portiegroottes mogelijk en een scala aan extra opties.
Het platform is zo ontwikkeld dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om er mee te werken. Het is voor de initiatiefnemers dan ook van groot belang dat de gebruiksvriendelijkheid hoog is en op een hoog niveau blijft. “Daar werken we elke dag aan.”

Over het platform
Het platform www.maaltijdhulp.nl is altijd in ontwikkeling en de veranderingen van maaltijdservices zijn constant. Om de kwaliteit te garanderen worden de gegevens die op Maaltijdhulp staan, handmatig gecontroleerd en toegevoegd. Mist u gegevens, dan kunt u ons altijd een tip sturen.