Minigolfdag 2020 een groot succes !

1 Share24

Minigolfdag 2020 een groot succes !

Op de laatste zomerdag….. Wat troffen wij het weer! We hebben nog één keertje heerlijk kunnen genieten op de laatste zomerdag. Voor een gezellige middag en een potje minigol ...

Op de laatste zomerdag…..

Wat troffen wij het weer! We hebben nog één keertje heerlijk kunnen genieten op de laatste zomerdag. Voor een gezellige middag en een potje minigolf waren we bij elkaar gekomen bij Bij Hen. Op het grote achterterras van het restaurant was volop ruimte voor de 20 deelnemers en het minigolf park was heerlijk rustig, we hadden praktisch het rijk alleen!

Alle minigolfers hebben zich kostelijk vermaakt van zowel het spel en de gezelligheid. We hadden zelfs een winnaar: de heer Stoker ging met de hoofdprijs naar huis! Ja, ik weet het wel, het is geen auto of zo, maar toch: de winnaar!

Nu hopen we maar, dat we volgend jaar weer gezellige samenkomsten kunnen organiseren.