Verrassingsmiddag 20 juli 2021

0 Share52

Verrassingsmiddag 20 juli 2021

Nu de corona maatregelen wat versoepeld zijn en de meeste van onze leden hun vaccinaties gehad zullen hebben gaan ook wij, met inachtneming van de nog geldende coronamaatregelen, o ...

Nu de corona maatregelen wat versoepeld zijn en de meeste van onze leden hun vaccinaties gehad zullen hebben gaan ook wij, met inachtneming van de nog geldende coronamaatregelen, onze activiteiten weer opstarten.

Om te beginnen organiseren wij op dinsdag 20 juli a.s. een gezellige middag met een gratis verrassing op het terras van restaurant ’s-Molenaarsbrug, ’s Molenaarsweg 2, 2401 LL Alphen a/d Rijn, waar u vanaf 13.45 uur van harte welkom bent.  We rekenen natuurlijk op mooi weer maar zo niet, dan zitten we in het restaurant. De dan geldende corona maatregelen worden hierbij in acht genomen.

Uitsluitend ASVA leden  kunnen zich vanaf 6 juli voor deze middag aanmelden bij onze secretaris, mevr. Nel Jansen, op telefoonnummer   06-14577203 of per e-mail naar secretaris@asv-alphen.nl .
Voor de goede orde  verzoeken wij onze gasten beleefd om zich bij aankomst op het terras (of in het restaurant) te melden bij onze gastvrouwen met een geldig ledenpas, een geldig identiteitsbewijs en een volledig corona vaccinatie bewijs.  Heeft u problemen met vervoer, meldt u dat dan bij uw inschrijving.

                                    Het was erg leuk (zie de sfeerfoto’s hieronder)