PUBQUIZ – 29 maart 2022

0 Share6

PUBQUIZ – 29 maart 2022

Op 12 maart 2020 organiseerden wij voor de eerste keer een pubquiz. Het was een heel gezellige middag en de aanwezige deelnemers waren enthousiast. Helaas werd er diezelfde avond ...

Op 12 maart 2020 organiseerden wij voor de eerste keer een pubquiz. Het was een heel gezellige middag en de aanwezige deelnemers waren enthousiast. Helaas werd er diezelfde avond een lockdown afgekondigd wegens de snel oplopende corona besmettingen. We zijn nu twee jaar en verschillende lockdowns verder en de situatie in ons land lijkt zich eindelijk enigszins te stabiliseren. In ieder geval mogen we weer wat !

Daarom organiseren wij op dinsdagmiddag 29 maart as. wederom een PUBQUIZ

Deze zal gehouden worden in de kantine van V.V. Alphia aan de Sportlaan 7 in Alphen aan den Rijn. Dit is het eerste complex naast de Bowling. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en voor degenen die met het O.V. reizen, de bus stopt aan het begin van de Sportlaan, dus slechts een klein stukje lopen. In de kantine is het licht en ruim en we kunnen dan ook voldoende overeenkomstig het corona advies voldoende afstand houden.

Wij verwachten u daar om 13.00 uur.

Net als in 2020 hopen we op een grote opkomst en een heel gezellige middag. U kunt zich voor deze activiteit aanmelden vanaf dinsdag 1 maart door te bellen naar onze secretaris Nel Jansen via telefoonnummer (06) 145 772 03 of per e-mail naar secretaris@asv-alphen.nl . De kosten voor deelname aan deze middag zijn voor leden € 10,00 per persoon en voor niet leden € 15,00 per persoon. Deze prijzen zijn incl. consumpties. We zijn verplicht de corona regels te volgen dus vergeet niet uw corona toegangsbewijs mee te nemen.

Hebt u problemen met vervoer, meldt u dat dan bij uw inschrijving.